icon

DESPRE NOI

Să ne cunoastem mai aproape
icon
icon

CINE SUNTEM NOI?

Bine ați venit în lumea ABP. Compania noastra a fost infiintata in Republica Moldova în anul 2015 de către un grup de antreprenori care au o experiență vastă în domeniul agriculturii. Am ales Republica Moldova pentru că este celebra in toata lumea datorita solurilor sale extrem de fertile, care oferă unul dintre cel mai mare potențial productiv din lume.
În perioada sovietică, Moldova a fost poziționata ca un partener și exportator principal de produse agricole destinate Uniunii Sovietice.
Am dezvoltat o afacere agricolă diversificata care include culturile ca: grâu, floarea-soarelui, fasole si altele. Noi crestem fiecare cultura în regiunile în care condițiile agro-ecologice oferă avantaje competitive și cele mai mici costuri de producție. Pentru că ne desfășurăm activitatea pe piata interna și cea externa, demonstrează că suntem o companie flexibila si ambitioasa, o companie care se adapteaza rapid si este orientata spre cererea pietii.
Pentru atingerea succesului, o agricultură eficientă și profitabilă necesită mult mai mult decât pământ fertil și echipamente moderne. De aceea, compania noastra, de asemenea, se concentrează pe transparență, o echipa puternica si eficienta. Punctele forte ale echipei de management este sinceritate și flexibilitate. Acestea toate caracteristici sunt principalii factori care ne permit sa atingem obiectivele noastre importante.

 
 
icon
FLEXIBILITATE

Adaptarea efectiva la noile cerinte productive face compania noastră de a fi deschisa la noi idei, de a se adapta rapid și efectiv la cerințele pietii.

icon
INOVAȚIE

Inovarea este o parte integrala a strategiei noastre de afaceri, care ne permite crearea proceselor de lucru mai eficiente, o productivitate și performanță mult mai bună.

PRODUCTIVITATE

Noi folosim solurile extreme de fertile, care oferă una dintre cele mai mari potențiale productive și cele mai ecologice produse din lume.

icon

SERVICII

CE OFERIM?
icon
BIO PRODUSE

Produsele noastre sunt crescute pe cele mai fertile soluri care nu necesită o exagerare de îngrășăminte suplimentare.

icon
CALITATE

Utilizarea tradițiilor de cultivare cu inovațiile tehnologice și specialiști calificați, permit companiei noastre de a oferi produse de înaltă calitate.

icon
VARIETATE

Pentru a satisface cerințele pietilor, compania noastra ofera o gama larga de produse agricole.

icon
EXPERIENTA

Compania noastra ofera o colaborare prin intermediul unei echipe e manageri cinstiti, demn de încredere si de înaltă calificare.

icon

CONTACTE

incline

Trimite-ne un e-mail.


Nu ezitați să ne contactați dacă aveți careva întrebări sau comentarii.

 

separator


str. Decebal 130
MD – 3100, city Balti
Republic of Moldova

Skype: abp.office
+37378888130

info@abp.md

L-V: 8 - 17
Sâm: 8 - 12
Dum: Închis

separator